ItaliëRetraite                                                                   Tijd voor jezelf in het groene hart van Italië:

Nieuwe inzichten over jezelf, jouw werk, belangrijke keuzes, je team of bedrijf. De rust in jezelf terugvinden en weten hoe je verder gaat. 

"Just follow your life.... it knows where to lead you...."

ItaliëRetraite.nl biedt seminars, retraites, coaching en persoonlijke ontwikkeling aan in de Abruzzo in Italie. Deze programma's zijn gericht op de onderwerpen bewustzijnsontwikkeling, loopbaanontwikkeling, leiderschap en omgaan met stress en burnout.

De programma's worden gegeven in het Nederlands, Duits of Engels, en vinden meestal plaats op een idyllisch landhuis in Italië: "Villa Belpaese". Het landhuis ligt in een rustige omgeving, in de heuvels midden tussen de olijfvelden, vijf minuten van het strand én van het vliegveld van Pescara. De Abruzzo is een rustige regio met vijf verschillende natuurgebieden, berggebieden met oude kleine dorpjes, mogelijkheden voor fietsen, wandelen en skiën, een rijke historie en cultuur, en met heerlijke restaurantjes. 

Klik hier voor meer informatie over deze bijzondere locatie en de mooie omgeving.

Kijk bij de aangeboden programma's wat je aanspreekt, of vraag vrijblijvend de gratis informatiebrochure aan.


Vraag hier uw GRATIS brochure aan met informatie en programma van Italië Retraite