Speciaal voor ambtenaren: 1.500 euro subsidie voor Loopbaan Seminar

Werk je bij het Rijk, de Provincie, Waterschappen of bij één van de inspecties?

Dan heeft de Rijksoverheid in samenwerking met CNV, FNV, CMHF en de AC Vakbonden een bijzonder aanbod voor jou.

Iedere Rijksambtenaar, die minimaal 3 jaar achter elkaar dezelfde functie doet, heeft het recht om één keer in de vijf jaar een vertrouwelijke loopbaanscan te doen, met een subsidie van maximaal 1.500 euro voor je loopbaanadvies traject. 

Dit traject helpt je om jouw plek te vinden op de arbeidsmarkt. Dat kan bij de rijksoverheid zijn of daarbuiten, maar in elk geval een plek die past bij jouw kwaliteiten, talenten drijfveren en passies en die je mogelijkheden geeft in de toekomst. 

Dit traject moet worden gegeven door een CMI-gecertificeerde loopbaandeskundige vanwege de kwaliteit. 

Wat je met het resultaat van jouw loopbaantraject doet, bepaal je zelf. Mogelijk houd je het voor jezelf en trek je je eigen plan, of je kaart het aan bij je jaarlijkse loopbaangesprek. Anonimiteit is in ieder geval verzekerd.

Het loopbaanseminar van Italie-Retrait voldoet aan deze kwaliteits eisen! Het Loopbaan Seminar van 5 dagen in Italië kan als traject ingebracht worden voor deze regeling van het A+O fonds Rijk.

Loopbaanadvies

Op grond van artikel 71b ARAR heeft elke rijksambtenaar het recht om eenmaal per vijf jaar een vertrouwelijke loopbaanscan te doen, met behulp van een professionele loopbaandeskundige. Je kunt een loopbaanscan aanvragen via je leidinggevende of via het A+O fonds Rijk. Op deze pagina kun je het loopbaanadvies aanvragen via het A+O fonds Rijk. 

Aanvraag loopbaanadvies: 1.500 euro voor je loopbaan! 

Wil je aan de slag met je loopbaan? Grijp dan nu je kans en vraag een loopbaanadvies aan via het A+O fonds Rijk. Het loopbaanadvies helpt je om jouw plek te vinden op de arbeidsmarkt. Dat kan bij de rijksoverheid zijn of daarbuiten, maar in elk geval een plek die past bij jouw kwaliteiten van vandaag en je mogelijkheden in de toekomst. 

Wat is het? 

Een subsidie van maximaal 1.500 euro voor je loopbaanadvies. Je kiest zelf een professionele loopbaandeskundige (CMI-gecertificeerd) die je helpt afspraken te maken over je verdere loopbaan. 
Wat je met het loopbaanadvies doet, bepaal je zelf. Mogelijk houd je het voor jezelf en trek je je eigen plan, of je kaart het aan bij je jaarlijkse loopbaangesprek. Anonimiteit is in ieder geval verzekerd. 

Voor wie? 

Ben je rijksambtenaar en de afgelopen drie jaar onafgebroken in dienst van het Rijk geweest? En heb je nog niet eerder gebruik gemaakt van de regeling loopbaanadvies? Dan is de kans groot dat je mee kunt doen. 
Vul eerst de vragen in onder 'volgende' (onderaan de pagina). Dan weet je binnen een paar minuten of je aan de voorwaarden voldoet. Als dat zo is, krijg je een e-mail met uitleg over de verdere aanvraag. 

Aanmelden 

Je kunt je voor deze regeling aanmelden via 'volgende' (onderaan de pagina).
De regeling loopt af op 30 juni 2017. Het beschikbare budget is beperkt, dus schrijf je snel in! 

Het A+O fonds Rijk financiert dit loopbaanadvies. In het A+O fonds Rijk werken de vakorganisaties FNV Overheid, AC Rijksvakbonden, CNV Overheid en het CMHF met de werkgever Rijk samen aan het verbeteren van de arbeidsmarkt binnen de rijksoverheid. 

Neem contact met ons op voor meer informatie en hoe je je hiervoor kunt aanmelden.